Dag 06: Barbarroja

Na de gezellige avond van gisteren, vanochtend wat langer blijven liggen dan anders, maar om 8:30 uur zijn we paraat. Fien en Aart zijn dan al wat langer op.

IMG_8893

We ontbijten op ons gemak met een boterham en vers geperste jus d’orange en er staat voor vandaag niks op het programma.

We zijn allemaal op onze eigen manier bezig met lezen, computeren, foto’s bewerken en zo, terwijl ik het blog van de vorige dag maak, waarbij ik een aantal foto’s bewerk en dat is voor het blog eigenlijk de eerste keer.

Marijke leert van Fien haken; de wonderen zijn de wereld nog niet uit Knipogende emoticon.

IMG_8894IMG_8895

Fien verrast ons vanavond met een heerlijke pastaschotel met veel groenten en kaas, die vervolgens de oven in gaat en die smaakt geweldig; we laten het ons allemaal goed smaken.

IMG_8898IMG_8897

De zon gaat vandaag rond 19:00 uur onder en ik ga met mijn camera naar de achterzijde in de hoop een aardig plaatje te kunnen schieten.

IMG_1885

IMG_1880IMG_1884

IMG_1923

Het is prachtig om de natuur in enkele minuten zo te zien veranderen, maar het zo vast leggen, als dat het in werkelijkheid was, is uitermate lastig en krijg je ook met bewerken van de foto’s, niet voor elkaar.

Nu de zon een maal onder is, levert dat nog wel mooie plaatjes op aan de voorzijde van het huis, waar de reflectie op de wolken, goed is te zien.

IMG_1943

IMG_1954IMG_1956

IMG_1955

Fien is druk aan het borduren, Aart zit lekker op zijn iPad te spelen en Marijke en ik spelen een hele tijd Wordfeud met elkaar. Ik heb voor het eerst last van beesten en word ook een aantal keer geprikt, maar dat mag de pret niet drukken.

We gaan uiteindelijk tegen 23:00 uur naar bed, waar we allebei nog even lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s