Dag 08: Murcia, Part II

Ook nu weer staan we om 8:00 uur op. Ik heb gisteravond nog mijn nieuwe aanwinst uitgeprobeerd en wat blijkt, ik heb een hoes aangeschaft voor de iPad Air 2 en ik heb een iPad 2; deze past dus niet en dat betekent dat ik vandaag in elk geval even terug moet naar Murcia om de hoes om te ruilen Bedroefde emoticon.

Fien en Aart moeten vandaag om uiterlijk 10:00 uur de deur uit, omdat zij in Aspe een afspraak hebben en dat betekent dat wij uiterlijk om 10:00 uur ook de deur uit moeten, maar dat is geen probleem.

Het is vandaag bijna 10 graden kouder dan gisteren, maar 21° C is nog steeds aangenaam; in elk geval voor ons Nederlanders Verhitte emoticon.

Wij vertrekken om 9:30 uur en het plan is om op ons gemakt naar Murcia te rijden, onderweg af en toe een foto te maken, de hoes om te ruilen en dan de rest van het Centro Commercial Nuevo Condamino te bekijken, wat te eten en dan terug te gaan naar Barbarroja.

IMG_8923IMG_8924

IMG_8926IMG_8928

IMG_8929

We stoppen onderweg regelmatig om foto’s van de omgeving te nemen; dat is in elk geval een voordeel, als je deze weg al eens gereden heb Knipogende emoticon.

IMG_8927IMG_8932

IMG_8931

Onderweg komen een stukje weg tegen, waar op zeer korte afstand 7 verschillende verkeersborden staan; je hebt niet veel tijd om van 50 kilometer per uur af te remmen naar 30 kilometer per uur Knipogende emoticon.

IMG_8933

Fien heeft ons uitgelegd, hoe we om Nuevo Condomina heen kunnen rijden en dan bij Leroy de parkeergarage in kunnen; we staan dan pal voor de ingang, die het dichtst bij de Apple Store is.

Na mijn verhaal uitgelegd te hebben, moeten we weer even wachten op een dame die Engels spreekt en als die er is, blijkt dat ze deze hoes op dit moment niet voor de iPad 2 voorradig hebben, maar ik kan hem op internet bestellen en omdat hij meer dan € 40,- kost, hoef ik geen verzendkosten te betalen. Als ik dan met een glimlach aangeef dat hij dan naar Nederland verstuurd moet worden, kan dat (natuurlijk Knipogende emoticon) niet.

       IMG_8934        IMG_8935

Ik krijg uiteindelijk mijn geld terug en we besluiten om dan eerst maar even bij de Media Markt te kijken of ze er daar misschien eentje hebben, maar dat blijkt niet het geval te zijn en dus lopen we weer terug naar Nuevo Condamina, waar we eerst op zoek gaan naar een leuk terras om een kop koffie gaan drinken.

We komen terwijl we wat rondlopen, deze Hello Kitty auto tegen; dat zal Dhara vast wel leuk vinden. Duffin Dagels lijkt wel heel erg op Dunkin’ Donuts en is misschien de Spaanse variant, maar daar kan ik verder niets over vinden.

        IMG_8922IMG_8939

We vinden uiteindelijk een terras en bestellen koffie met een Meringue en blijkt een hele hap te zijn Knipogende emoticon.

        IMG_8937 IMG_8936

Bij een winkel waar ze onder anderen lampen als kunstobject verkopen, ziet Marijke onderstaande kwal, die het lieve sommetje van € 3.415,- moet kosten.

IMG_8940

Omdat ik morgen jarig ben, vind ik het leuk om Marijke een nieuwe Pandora bedel te geven. Bij de juwelier waar we gaan kijken, blijkt het hele assortiment weg gehaald te zijn, zoals dat recentelijk in Nederland ook gebeurd is. Er is ook nog een Pandorashop en daar is keuze genoeg; het wordt uiteindelijk een bedel met bijzondere hartjes.

IMG_8941IMG_8973

Het loopt tegen 13:30 uur en we hebben allebei wel trek gekregen. Er zijn voldoende restaurant6s in en om het winkelcentrum en uiteindelijk kiezen we voor een pizza bij Gino’s.

Marijke neemt een Pizza Vitella, een pizza met een salsa van tomaat, mozzarella, vlees, blokjes tomaat, zwarte olijven en bacon en ik neem een Pizza Portofino, een extra pittige pizza met een salsa van tomaat, mozzarella, gegrilde garnalen, surimi en blokjes tomaat. We drinken er een heerlijke Gran Fuedo rosé bij en het smaakt allemaal voortreffelijk

IMG_8945        IMG_8947

       IMG_8950         IMG_8946

Het toetje slaan we over en als we afgerekend hebben, wil Marijke graag even bij de Primarkt kijken of ze daar leuke jurkjes hebben voor Dhara en dat hebben ze natuurlijk Knipogende emoticon

Het loopt tegen 15:00 uur als we terug gaan, richting Barbarroja. We passeren een project, dat 8-10 jaar geleden failliet is gegaan en dat blijft dan zo achter. Ik besluit even te stoppen en wat foto’s te maken; zeg maar een soort van moderne Urban exploration.

IMG_8952IMG_8953

Het gaat om tientallen 2-onder-1 kap huizen, met 1 kleine woonkamer, keuken en 2 slaapkamers met bijbehorende badkamer op de benedenverdieping.

IMG_8954IMG_8960

Op de bovenverdieping bevindt zich een derde slaapkamer, ook met badkamer en die is zelfs al betegeld en er zit al een ligbad in Verraste emoticon. Daarnaast is er een riant dakterras.

IMG_8956IMG_8966

Als we “thuis” komen, is er een berichtje van Nick; Dhara heeft vanmiddag weliswaar gedronken, maar zal ook komende nacht nog in het ziekenhuis moeten verblijven Bedroefde emoticon. Ze heeft ook nog een stevige koorts, waarvoor zij paracetamol krijgt, maar ze moet van de artsen zo veel mogelijk zelf doen. We hopen natuurlijk allemaal dat ze dan morgen naar huis mag.

Fien heeft weer eens heerlijk gekookt; er was rijst en een lekker gerecht met vlees en groente. Ik schep zonder enige gene, een tweede keer op Knipogende emoticon.

Als rond 20:30 uur de zon onder gaat, wordt de lucht rood gekleurd en dat levert fantastische plaatjes op.

IMG_2123IMG_2135

IMG_2132

Ik maak het blog van gisteren af en ga vervolgens met de foto’s van de ondergaande zon aan de slag, waarna ik er een op Facebook zet in de groep “Mooie luchten”.

Het is uiteindelijk bijna 23:30 uur als we naar bed gaan en dan krijgen we van Diana nog een berichtje dat het niet goed gaat met Dhara Bedroefde emoticon. Ze heeft weer twee keer overgegeven en zal opnieuw geïntubeerd worden en mogelijk moet ze aan het infuus om uitdroging te voorkomen; arme kleine schat Verwarde emoticon.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dag 08: Murcia, Part II

  1. antonia zegt:

    Wat ontzettend vervelend dat het niet zo lekker gaat met Dhara. Hopelijk gaat het vandals better. Het is inderdaad broertje van dunkin donuts.

    Die temperatures…zalig klink dat.

    Groceries antonia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s